whoehoee!!
Door: Papaya (Els)
Blijf op de hoogte en volg Els
08 Juni 2009 | Thailand, Bangkok
Maar goed. Even terug in de tijd. de tocht naar koh Phangan was al een avontuurtje. Eerst zaten we in een te chille bus met airco Jackass te kijken. Superchill, totdat we ineens gedropt werden in de middle of nowhere en onze bus wegreed..... What the f*?! Er was een piepklein restaurantje in de buurt, dus daar gingen we maar met 50 man eten. na een uur verschenen er 2 tuktuks en die moesten ons allen naar de boot brengen. haha wij dachten dat het een grap was, maar helaas..... Zo eindigden we dus hutjemutje opgepropt in het leken wel minituktuks, met al onze tassen gebonden op het dak en lallend en kletsend met bier in onze handen want tja, we gingen naar het feest eiland! De sfeer zat er al lekker in! (net als in Spanje ri, "en we gaan met de tracker weer naar huus!" ;)) Aangekomen bij de boot moesten we 2 uur wachten totdat hij vertrok, waardoor we dus maar weer aan het bier gingen. Wat een zwaar leven... ;) en de boottocht, haha, dat was een groot feest! Wij hadden wat alcohol meegenomen, maar we waren niet de enigen. Er waren 2 verdiepingen in de boot, de onderste was voor de Thai's, de bovenste voor de white asses. Het feit dat ze de 'volken' gescheiden houden, zegt denk ik wel iets over de mentaliteit van alle westerns die deze boot nemen.... ready to hit the groove! :D
Uiteindelijk heb ik helemaal niet geslapen die nacht, want ik eindigde kletsend met 3 auzy's (australiers) waarvan 1 er 2 jaar in Nederland had gewoond en weer even zijn Nederlands wilde opfrissen met mij. prima, maar werkte niet echt. haha Ik heb me kapot gelachen. Alle scheldwoorden en dirty talk wist hij nog precies, maar de rest.... ;) Hopeloos.
Aangekomen in Koh Phangan, vonden we een goede accomodatie voor onszelf, vlakbij het feeststrand. We stortten letterlijk neer op onze heerlijke zachte bedden en sliepen een gat in de dag. Maar toen begon het echte feesten pas! Elke avond waren we of op het strand, of bij een enorme Poolparty. Zwemmend met onze dronken hoofden, dansend op de tafels en bars, flirtend met Jan en Alleman, de meest rare gesprekken met de meest rare mensen, heerlijk! Wat een geweldige tijd. :D Gister was dan het 'echte' feest, de Fullmoonparty en het was heerlijk. Niet zo geweldig als de dagen ervoor, maar het was goed. Het strand was echt afgeladen met mensen, de meeste compleet van de wereld. Dat was waarom ik het niet zo leuk vond als de andere feestdagen. Er zijn zoveel mensen out gegaan, een aantal hadden zelfs een hartaanval. Iedereen was aan het zuipen als een malle en er was ook veel drugs aanwezig. dat was het mindere deel. Het leukere deel was dat je allemaal mensen zag slapen op het strand in de meest fantastische houdingen (I wish I brought my camera...), je zag iedereen lachen en lol hebben en er was ein-de-lijk eens wat goede house en techno muziek (in plaats van dirty hiphop en aziatische karaoke)!!!!! :D Ik heb dus heerlijk gedansd tot zonsopgang. Toen was mijn lichaam op. Maar man, wat was het heerlijk! Het was het waard! Vanavond nog een kleine afterparty voor Kat en mij (Elisa is echt te ziek) en dan verlaten we het feesteiland.
Mijn plan voor de komende dagen is RUSTEN, duiken in Ko Tao en daarna wil ik doorreizen naar Laos. Vientienne, de hoofdstad wil ik zien en ik moet natuurlijk het populaire tuben geprobeerd hebben (nadere uitleg volgt in een volgend bericht). Mijn visa verloopt ook de 14e, dus ik moet wel het land uit. Maar de 23e ben ik weer terug voor Charlotteke.
Tot zover mijn feestweek. Ik kan verder niet teveel in details treden, want dan wordt het saai en niet iedereen hoeft te weten wat ik hier heb uitgevroten. Ik heb een goede week gehad en Elisa en Kat zijn echt mega goede vriendinnen geworden. wat een heerlijke wijven zijn het! Elisa ga ik echt missen, met Kat ga ik nog even door.
Verder mis ik sommigen van jullie wel een beetje! Ben nou al ruime tijd van huis en heb nog een dikke maand te gaan, maar ik kijk er stiekem wel weer naar uit om sommigen (eigenlijk de meesten) weer te zien! Maar goed, ik heb goede vervangers hier ;)
Tot snel, lieve autistjes van me! You're the best!
TTYL
Els / Papaya
p.s. Bijna 4000 views! :D
08 Juni 2009 - 12:22
Sytse:
:0 zoooooo hey zuipen zuipen zuipen. jammer van de vele mensen aan de drugs/hartaanvallen op de feestavond zelf. maar het ziet er naar uit dat jij het er nog steeds prima naar je zin hebt :) ga zo door
knuf sytse -
08 Juni 2009 - 12:35
Simone:
Geniet nog van je dikke maand daar Elsje!!!
We missen je wel hoor hier!
Kuss x
08 Juni 2009 - 13:53
Awtje!:
Lieve lieve Els!!
Wat een mooie verhalen allemaal! Heerlijk partyen!! Jammer voor die Elisa dat ze op het laatste moment ziek is geworden en dat jullie haar bijna moeten gaan missen..Maar wel heel leuk dat je daar mensen ontmoet hebt waar je het zo goed mee kan vinden en waar je echt een vriendschap mee opgebouwd heb, dat vind ik fijn om te horen! :)
ik ben net terug van mn tentamen, was vet moeilijk!maar verder kan je trots zijn, heb twee papers terug: een 8.5 en een 7, goed he!? dus geniet ook even extra op de afterparty voor mij,hihi! leuk dat charlotte komt, daar kijk je zeker al naar uit?:)
lieve els, take care en heel veel plezier!! (kijk er naar uit om je weer in het echt te zien!) Dikke kus, aw -
08 Juni 2009 - 14:00
Elma:
HAAAAAAAAAAAAAAAAAY Leipolekkere beest van me:D!!!
Kun je me uitleggen hoe je t voor elkaar krijgt af te vallen en tegelijkertijd elke dag te zuipen? Hoor de tip graag!;)
Zal ik je even update vanuit t saaie Holland geven?? Yolanthe en Jan Smit zijn uit elkaar en Yolanthe is aan het klooien met Wesley Sneijder nu en Jan smit deed het dus al een tijdje met een getrouwde vrouw met kind, hehe.. of heb je daar ook nederlandse kranten?
Nougoed.. ehmm.. verder gaat bij AH alles prima. Hoop nieuwe mensen (voor de verandering) Ben benieuwd hoeveel mensen je nog kent als je terukomt haha!
Sfeer wordt wel ietsies minder... er gebeurt weinig. TIjd voor personeelsfeestjes is het natuurlijk ook altijd, maargoed, wie weet komt het daar ooit nog eens van..
Had het er btw met Ed nog over dat ik btje idee kreeg dat als jij terug bent in Nederland helemaal gek wordt van de saaiheid en dat ik je zo weer naar het buitenland zie verdwijnen.. Hij dacht precies hetzelfde. Nou hoop ik niet dat ik gelijk heb!
En verder gaat Oekie bijna weg naar Afghanistan in juli, dus hij geeft binnenkort nog een feestje. Ben daar erg benieuwd naar, want als het net zo;n soort feestje wordt als de tequila-party vorig jaar (alleen gok ik dat Lau er deze keer niet bij is:P) dan heb ik je nog wel een paar verhaaltjes te vertellen binnenkort:)
en natuurlijk is iedereen nu druk in de toetsen volgensmij.. ik iig wel, volgende week mijn laatste tentamens en daarna lekker feesten. (ik heb btw nu een vak dat heet psychopathologie en ik leer onder andere heel veel over autisme, hahahaha! NOg even en ik kan je er alles over vertellen:D)
Nou elspels, heuuuul veel plezier nog daar met je vriendinnetjes! Echt super dat je van die gezellige meiden hebt ontmoet (moet er btw niet aan denken om zo ziek te worden:(.. wel voorzichtig blijven met eten enzo he!)
Waiting for your next story!
kiss -
08 Juni 2009 - 14:24
Leeooniee (A):
Haa die Els,,
Zo zo, alleen maar zuipen zo te lezen! Je verhalen blijven me echt boeien en lees ze dus ook allemaal (A):D
hoop dat je t naar je zin hebt! en dat je je duikbrufet haalt! :)
In de ah zijn heeel veel nieuwe collega's gekomen en vooral van 15jaar.. Maar daar kom je nog wel achter!
Hopelijk gaan we nog feestje bouwen met ah als je weer terug bent! lijkt me wel gezellig! :D
Veel plezier daar verder nog!!
Xxx -
08 Juni 2009 - 15:05
Willem:
Hahaha te mooi Els! Ik heb over Luang Prabang in Laos onwijs veel goede verhalen gehoord. Dus als je tijd hebt zeker even een kijkje nemen!
Veel plezier nog
X -
08 Juni 2009 - 16:11
Haizea:
Heet poepnerd!!!( of moet ik je nu papayapoepje noemen? haha)
ik voel me een beetje schuldig dat ik je blogs niet trouw heb gevolgd. ik heb ze nu allemaal gelezen!!!
ik ben zo jaloers! het klinkt echt te vet allemaal. ik ben nu sirieus aan het overwegen of ik mijn reisplan niet om moet gooien en ipv naar zuid-amerika naar azie te gaan.
je leeft nu echt het "op een onbewoond eiland" leven. drink met je billen bloot, melk(of bier, whiskey, rum, whatever) uit een cocosnoot, je word vanzelef groot!!!
ook super vet dat je bent gaan duiken. duiken is zo leuk.
kan niet wachten om te echte avontuurtjes te horen(je weet wel, de avontuurtjes waarvan je niet wilt dat je ouders en zo ze weten ;) hihi)
ik kijk uit naar je volgende blog!
geniet ervan! tong een lekkere gast voor mij en drink ook biertje voor mij!!!
love you!!!!
xxxx -
09 Juni 2009 - 09:40
Naomi:
Els,
Egt het klinkt allemaal zo leuk daar. Je probeert ons gewoon jaloers te maken;)Haha.
Nog veel plezier daar, ik wacht weer op je volgende verhaal:D
(K) -
09 Juni 2009 - 10:14
Charlie Parker:
Heeey mega lekkerding!!!
OOOOH ik heb zoooooveel zin om je op te gaan zoeken straks! Oeh al bijna he!! We gaan saam ook nog veel feesten toch? Geniet lekker van Laos & duiken, waar verloopt je visum bijna?? Mijn bruder is net terug uit Rusland, India, Nepal etc. echt heel fijn om weer bij m te zijn!! Maar ik krijg zooooveel zin om te reizen als ik zijn en jouw verhalen hoor! Nou lekker scheetje, love your life xxxxx lotje! -
09 Juni 2009 - 21:47
Albert Heijn:
eyy Els, we missen je in vestiging LangeVoort, maar geniet nog even van 't leven daar, -
09 Juni 2009 - 21:47
09 Juni 2009 - 21:48
13 Juni 2009 - 09:35
Je Moeder:
Ik ben benieuwd hoe jij gaat feesten op Folkwoods.Toch niet op z'n Fullmoons, hoop ik. Gewoon met Guiness.
Meis, het is goed om met je te skypen. Het heeft wat mij betreft nu wel lang genoeg geduurd. En die tatoos komen er. Ga maar weer lekker cultuur opsnuiven. Wij volgen je.
Kuske. -
13 Juni 2009 - 11:20
Paola:
Ha Els,
Wat een leven heb je daar, klinkt allemaal leuk en spannend. Je bent een kanjer! Hier ook spannend, examen van J. Ik ben over naar de vierde klas, het is gelukt. Best wel druk naast het werk en dan 4 avonden naar les, maar ik heb nu 3 maanden vrij van de kabk. Ik ben erg benieuwd naar jouw verhalen. Tot snel en veel plezier.
xxx