Waarom? - Reisverslag uit Oegstgeest, Nederland van Els Zanten - WaarBenJij.nu Waarom? - Reisverslag uit Oegstgeest, Nederland van Els Zanten - WaarBenJij.nu

Waarom?

Door: Els

Blijf op de hoogte en volg Els

22 April 2009 | Nederland, Oegstgeest

Waarom? Een beetje een rare titel misschien voor mijn eerste berichtje op deze reisblog, maar toch is het een woord wat veel door mijn hoofd spookt de laatste tijd. Ik denk dat iedereen bij elke grote beslissing/gebeurtenis in zijn of haar leven een twijfelmomentje heeft, zo ook ik. Niet dat mijn reis een grote beslissing is, maar het is wel de bedoeling dat het een grote gebeurtenis gaat worden. Als ik denk aan wat ik ga doen, voel ik adrenaline, nieuwsgierigheid, grootsheid, angst, blijdschap, rijkdom, whatever. Bijna alle emoties gieren door mijn lichaam. Alleen op dit moment heerst de twijfel. Waarom in godsnaam ga ik dit doen? Waarom alleen? Waarom naar Azië waar the fuck ik niks ken en nog nooit ben geweest? 'Voor het avontuur, de spanning, de sensatie, de cultuur, de natuur, voor alles!' blijf ik mijzelf vertellen. Ik weet dat ik daarvoor ga, maar toch....

Ik ben nu bezig met de laatste voorbereidingen en het komt ineens heel dichtbij. Daar schrik ik toch wel een beetje van. Maar desondanks heb ik er echt MEGA veel zin in en mag wat mij betreft het vliegtuig NU vertrekken! ofnee, toch liever na Koninginnedag. Nog effe die oer Hollandse gezelligheid proeven en dan ben ik er klaar voor. 1mei is de dag, dat ik eindelijk vertrekken mag. Kommaarrop!

• 22 April 2009 - 10:43

Rowan:

Ik ga je zoo missen!! :(
    Maar inderdaad eerst nog ff hier flink feesten, zodat je goed brak het vliegtuig in gaat haha!
    xx

• 22 April 2009 - 23:47

Simone:

Nog een paar daagjes!! Vind t zooo gaaf dat je dit gaat doen! Je gaat t echt super hebben! maar ga je wel missen! :(
    Kuss x

• 26 April 2009 - 07:52

Ron:

Hey Elski,
    Het is fijn/goed/mooi dat je gaat. De vraag "waarom" is niet zo relevant. De weg is het doel, niet de bestemming!

Kus van je pa

• 01 Mei 2009 - 14:19

Lars:

Was leuk je ontmoet te hebben gister!
    Heel veel plezier!!