Elsapore!
Door: Els
Blijf op de hoogte en volg Els
02 Mei 2009 | Singapore, Singapore
Ik ben aangekomen! In gewicht en in Singapore! Dat laatste bevalt me beter ;)
De reis ging helemaal top! binnen een uur was ik in frankfurt en daar stonden 3 mannen mij en nog 4 anderen op te wachten die binnen een half uur het volgende vliegtuig inmoesten. Ik dacht nog even in de zeik te werden genomen, want de anderen die mee kwamen, vlogen allemaal naar jakarta! Maar gelukkig, het was een vliegtuig met 2 stops en de eerste was Singapore :) Ik voelde me wel enorme elite daar, met z'n 5en door de douane en paspoort controle geleid worden door 3 mannen in pak... haha I LIKE! ;) maar goed, in het vliegtuig bleek ik naast een dronken ier te zitten (12uur lang) heel gezellig maar je kan er niet echt door slapen. Eerst enorm veel geouwehoer en stoere praatjes en daarna veel gesnurk! maar goed, ik kan wat hebben ;)
Op dit moment zit ik in mijn hostel, nu even te internetten, maar zometeen weer te kaarten met de baas en zijn harem onder het genot van een Mariah Carey muziekje. Het eten moet ik nog even aan wennen (alles is pittig!) maar het bier is goed, helaas wel onbetaalbaar (4 euro! de afzetters...) Het is hier 35 graden, heel warm en druk, maar erg gaaf. de stad is heel mooi en schoon, de mensen zijn allemaal PIEPklein en ze leven allemaal op straat. Bijna geeneen Singapalees (hoe noem je dat eigenlijk?!) blijft binnen zitten als hij vrij is van werk. Ze eten buiten huis, hangen een beetje op straat (jaja, ook hier doen ze aan 'hangen') en socializen dus veel.
Tot zover mijn eerste ervaring met Azie. To be continued....
TTYL!!
p.s. ze kunnen hier trouwens mijn naam uitspreken! haha dat was tot nog toe bijna geeneen buitenlander gelukt ;)
02 Mei 2009 - 12:47
Rowan:
Aaaah!! supergaaf! ben blij dat je in elk geval veilig bent aangekomen!:d
Je schrijft trouwens erg leuk:P Ik hang aan je lippen! xx -
02 Mei 2009 - 12:49
Ditte:
Nice! Lekker bezig Els! En dat terwijl ik me hier nog druk zit te maken over papers en tentamens.... Veel plezier nog! -
02 Mei 2009 - 15:41
Leonie :
Heeey Els,
Wat super leuk dat je goed bent aangekomen! Wens je nog veel plezier!
Xxx Leonie -
02 Mei 2009 - 20:48
Sytse:
:D klinkt alsof je je wel vermaakt daro met al die singaporianen. ik ben benieuwd naar je vervolg verhalen. zorg dat je je vermaakt xxx -
03 Mei 2009 - 10:34
Wil Van Zanten:
hoi els,
wat leuk om zo snel al te lezen dat je goed bent aangekomen.
ik wens je heel veel plezier daar en kom maar terug met een rugzak vol mooie verhalen.
liefs om wil -
03 Mei 2009 - 17:10
Danja:
Hee Elski!! Wat goed dat je bent aangekomen (daar had ik zo nog mijn twijfels over ;)! Ik ga al jou leuke reis verhaaltjes volgen! Volgens mij is het een singaporiaan ;)
xxx -
03 Mei 2009 - 18:46
Lotje!:
Hey Els! Het klinkt goed! Btje minder van je snurkende buurman tijdens je vlucht, maar wel heel fijn dat je lekker begeleid werd naar het volgende vliegtuig!! 4 euro voor bier is wel fucking duur man! Tfs! Denk dat de andere Aziatische landen wel meevallen.. lijkt me toch? Nou mop! Ik kijk uit naar je volgende blog! Was al bijna bang dat je nog niks had geschreven (zie hyves ;)) Enjoy life! xxxxxxx -
03 Mei 2009 - 18:58
Aw:
Els!!! Gelukkig ben je daar veilig en wel aangekomen!!! Ik maakte me stiekem alweer een beetje zorgen!! Oehoe jij gaat zo bruin worden! Ik ben heel jaloers! En natuurlijk heb je gelijk matties gevonden van het hotel om mee te kaarten!! Fijn om te horen dat alles goed gaat! Heel veel plezier en blijf van die leuke berichtjes schrijven!!
Dikke kus!! -
04 Mei 2009 - 10:05
Paulus:
Hee Elsje,
Ik ben blij dat je heel bent aangekomen. ik vond het ook superleuk om je uit te zwaaien. ik hoop dat alles voorspoedig verloopt en dat we snel weer van je horen.
Dikke Kus