Foto's!
Door: Els
Blijf op de hoogte en volg Els
10 Mei 2009 | Maleisië, Cameron Highlands
Ik heb niet echt veel tijd meer op verder een bericht te typen en om te checken of de foto's werken. Graag even laten weten dus! Maar mijn bus naar Penang (eiland) gaat over een uurtje en ik moet nog mn backpack halen, een kaartje kopen, lunchen en naar de bus lopen. Little short of time dus. Maar Cameron Highlands waren in een woord GEWELDIG! Wauw, gister de hele dag opgetrokken met 3 Nederlanders die ik heb ontmoet. Fantastische mensen! :) We vielen met onze neus in de boter in een dorpje boven ons want gister vierden de boeddhisten daar Buddha's geboortedag en de Hindoeisten hadden hun jaarlijkse piercingsritueel. Wat een cultuur zeg..... Geen reet van te begrijpen maar leuk om te zien. Daarna hebben we een flinke 'jungle'tocht gedaan (niet de echte jungle maar leek er wel redelijk op;)) ennnn ik heb heerlijk de hele dag met 3 geweldige mensen Nederlands kunnen praten!! haha heerlijk!
Maar na 4 dagen heb ik het hier wel gezien en vertrek ik voor lekker weinig geld naar Penang, een leuk eiland hier in de buurt. Ik hoop dat ze er een btje strand hebben en lekker weer. Ze hebben in ieder geval veel geschiedenis en een Thaise Ambassade waar ik een 30dagen visum kan krijgen voor Thailand.
Voor alle moeders die dit lezen, een fijne moederdag en voor de rest, TTYL! Ik ga rennen voor mn bus :)
Els
10 Mei 2009 - 07:36
Yv:
Heey Elsje,
Je foto's doen het :-) zien er mooi uit! wat zie ik nu heb je (net zoals Froukje de Both) je eelt door de visjes er af laten eten... lijkt mij echt heel grappig gevoel. nu ben je vast op een lekker tropisch eiland! heerlijk. Veel plezier, groetjes vanuit Nederland. Dikke kus Yvette -
10 Mei 2009 - 09:50
Leonie:
Heey Els,
Oohh wat zijn jouw foto's leuk! Het doet me echt weer denken aan mijn vakantie en ik herken ook alles gewoon! :D te vet!
ben je ook in die 2 gebouwen geweest waar in het midden een verbinding zit ? Ik heb daar gestaan!!! :D
veeel plezier verder, verheug al weer naar je volgende verhaal! :D -
10 Mei 2009 - 10:21
Naomi:
Heej els,
Het ziet er allemaal zo 'nep' uit, zo mooi:O Leuk verhaal heb je geschreven:D Ik hoop dat ik snel nog wat kan lezen over je avonturen in Azië:P -
10 Mei 2009 - 20:55
Pa:
Hey Elski,
Leuke foto's. Vraag ook afentoe iemand een foto van jou te maken, dan zie ik jou ook. Al leuke eetervaringen gehad? (gefrituurde pissebedden of zo). Ik kijk uit naar je volgende bericht. Kus, Ron -
10 Mei 2009 - 21:11
VOA:
Zo dat ziet er aardig chill uit zussie, en ik maar zwoegen voor mijn examens:P
Maar zou je wel een beetje chill op het strand kunnen liggen dan met al die rare gasten om je heen?
Liefsss -
11 Mei 2009 - 02:12
Els:
Haha yvet, dat zijn niet mijn harige benen hoor ;) nee heb het niet gedaan. vond het teveel geld, maar het zag er zooo grappig uit! Ik moest er een foto van :) Ben blij dat de foto's werken! Ik ga nu een brommertje huren en het eiland verkennen :D