Thai thai baby!
Door: Els
Blijf op de hoogte en volg Els
26 Mei 2009 | Thailand, Bangkok
En sinds 24mei zit ik dus met mijn fat ass in Thailand! Het land van de feesten, tempels, monniken, fullmoonparties, thaise hoertjes(heb je echt overal hier!), divesides, dikke Amerikaanse toeristen (voor de hoertjes) mooie stranden, de thaise baht, noodles and rice, toeristen, drugs en het heerrrrlijke, goedkope bier ofcourse!! Mijn aankomst in Krabbi (westkust) was iets minder. De tien uur durende busreis was vet kut. 10 uur in een bus zonder airco naast een constant bellende thaise (hoertje misschien?) was niet ech plesant (belgen ontmoet he ;)) aangekomen in Krabbi had ik dikke last van mijn blaas. Ik moest constant naar de wc en het deed een beetje pijn. Bezoekje aan het ziekenhuis dan maar en ja hoor.... een blaasontsteking. Hoe kon het ook anders. Nu zit ik dus aan de pillen en ren ik constant naar de wc. Maar je raakt eraan gewend. Ze hebben me gelijk ook gechecked op de varkenspest, maar dat zit allemaal snor. :D In krabbi heb ik 3 leuke Canadezen ontmoet waarmee ik de middag en avond heb gespendeerd. Dat was wel effe lekker want ik miste nog steeds mijn vriendjes en vriendinnekes van de Perhentians. Heb ook heeeeeerlijk goedkoop geshopt hier (de prijzen zijn echt een lachertje) en toch heb ik nog steeds ruimte over in mijn backpack. I love it!
Vandaag ben ik met de pont vertrokken naar het prachtige, bruisende Ko Phi Phi. Ik verwachte een soort Perhentians idee, maar het is een STUK toeristischer dan ik had verwacht (en een stuk groter). Maar niet op een irritante manier gelukkig. Ik slaap weer lekker cheap ass in een dorm met een koude douche zonder ventilator. agh, ook daar raak je aan gewend. Lekker zweten in de nacht ;) De dorm is vet groot en hij is helemaal volgeboekt. Veel chille mensen dus weer hier. Misschien tijd voor wat nieuwe vriendjes en stapmaatjes. Alhoewel.... morgen neem ik mijn 2e advanced divercourse namelijk Deep Water Diving! Ik ga tot 35 meter diepte duiken! yeah! Dus niet al teveel drinken vanavond anders is mijn lucht morgen onder water te snel op (hangovers are killing for your underwater breathing). Ohja! Ik ga hier ook denk ik mijn eerste tattoe nemen! Zit er al een tijdje over te denken en ik heb net een dik gespierde, getatoeeerde man ontmoet (de belg) en die raadde een goede tattoeshop hier aan. Het wordt een vogel op de bovenkant van mijn linkervoet. Ik moet hem nog laten zetten, maar als hij staat, volgen de foto;s snel ofcourse. :D
nou, nou, als ik dit zo teruglees klinkt het behoorlijk wild, maar dat valt allemaal reuze mee. Niet anders dan thuis ;) Ik geniet nog steeds met volle teugen, al mis ik mijn familie heel erg. Vooral omdat vandaag de begrafenis is van mijn oom. Het is nog steeds pijnlijk dat ik die moet missen... Maargoed, ik krijg er wat anders voor terug. En ik voel dat mijn oom stiekem een beetje met me meereist. Zelfs na zijn dood maakt hij me soms nog aan het lachen (zoals hij altijd deed).
Oh, ik zie mijn belg rondlopen. Gotta go! Succes voor alle examenmensen (nogmaals) en geniet van het mooie weer in Nederland (of is het alweer over?!)
I love you guys!
Els
p.s. wist je dat mijn blog al meer dan 2800 keer is bekeken? Wist niet dat ik zooveel aanbidders had ;)
TTYL!
26 Mei 2009 - 10:12
Leonie:
Haa die Els,
wat een verhalen toch weer! :d ze blijven leuk! :D
In nederland was gisteren echt super lekker weer, maar 's avonds van 10 tot 6 u vannochtend heeft t geonweerd en geregent ( was paar keer heel nice wakker geworden :( )
Veel plezier daar nog!!!
Xxx (K) -
26 Mei 2009 - 10:21
Rowan:
Elsjeee(L)
Oh god! Wat missen we jou hier zeg! Maar het klinkt allemaal zoo ontzettend super gaaf en ik ben dan ook heel erg jaloers! Doen die tattoo! Dat is gaaf Els:D Ben benieuwd!
Het was de hele tijd lekker weer! Maar gister stormde het echt, niet normaal! En onweer, ook niet normaal:P En vandaag; weer zwaar kut! Maar het wordt vrijdag weer beter:D
Dag lieve lieve Els xxx -
26 Mei 2009 - 10:41
Cartholien:
He scheet,
Wat een dubbele tijd beleef je daar nu zeg. Heel vervelend van je oom, gecondoleerd. Hopelijk gaat het thuis met je ouders een beetje goed en kan jij van je reis genieten.
Tattoo klinkt goed, ben heel benieuwd hoe het wordt (pijnlijk).. Have fun mop!!
Kus Lien -
26 Mei 2009 - 11:07
Aw:
Haha, vette shit Els!! Die tattoo klinkt gaaf! Ik vind je voet ook wel een mooie plaats! 2800 keer...sowieso dat je een VIP bent! ;)
Ga door met de leuke verhalen!! Ik heb trouwens net met rob vakantie naar Kroatie geboekt! Door al jou verhalen beginnen de reiskriebels toch extra te kriebelen, haha!
Enjoy babe!
X -
26 Mei 2009 - 11:45
Charlot:
heeey els! jezus wat een vette dingen heb je meegemaakt!! Het een vetter dan t andere en minder vet bedoel ik dan het ziekenhuis of een stinktrein.. Geniet er nog lekker van Els! Maar onthou dat wij Thailand verder gaan ontdekken hoor, anders hebje alles al gedaan als ik 23 juni aan kom sloffen! Ga je ook nog naar Vietnam en Cambodja enz? Nou maske, het weer is hier zwaarkut, vannacht alleen maar geobserdeerd naar een soort van 'War of the world'- lucht gekeken >> keiharde onweer!
Tot heel snel schat, korter dan een maand al!!
LIIIIIEEEEEEFFFSS!
xxxxxxxxx -
26 Mei 2009 - 13:05
Vincenzo:
Hey Elsje,
nou het weer is hier echt drama - de hele nacht noodweer zoals Leonie al zei...hopen dat t beter wordt morgen.
klote van je blaasontsteking en nog erger van je oom: gecondoleerd. ook al probeer je er vaak niet aan te denken, op een gegeven moment krijg je na een aantal dagen/weken wel een klap. maar daarna onthou je alleen de leuke dingen :)
gister ben ik gestart in NWH (Noordwijkerhout is te lang), hartstikke leuke mensen maar veel weten niet echt wat ze moeten doen of hoe ze snel moeten vullen. de normen liggen 2x zo laag (panklaar 60, vlees 60, maaltijden 100) dus die gaan we over een aantal weken ff opschroeven. morgen groente ombouwen met Jan, onze groenteman, dan is dat iig gebeurd.
Groetjes, we spreken elkaar snel als je wieder zuruck bist.
Ciao!
Vincenzo -
26 Mei 2009 - 13:27
Anna:
welk mooi weer?! weeralarm! remember: miauw ka (nogmaals), of als je in 'n goede bui bent: kop kun ka (verschil in man/vrouw, hmmm) ooh en trwns!
www.fullmoon.nl !
sowiesoooo doen! (dan kan je LIVE thaise hoertjes in actie zien, jakkie) viel spab!
ps nog geen ladyboys gespot trwns?! :O -
26 Mei 2009 - 23:02
Mip:
Elz ik wacht met smart op m'n kaartje. -
27 Mei 2009 - 10:40
Lien:
Waar blijven die foto's van je nieuwe tattoo!?!??! -
27 Mei 2009 - 17:39
Paola:
Ha Els,
Wat een avontuur, geweldig. Zo te zien gaat het allemaal goed met je. Gecondoleerd met jouw oom, wat naar.
Hier alles druk,druk zoals altijd.
Ik blijf je volgen, vind ik leuk.
liefs paola -
28 Mei 2009 - 10:55
Pi-Pa-Paulus:
Hee Elsje,
ben nu ook met je op de msn maar wat een gaaf verhaal weer.
ik ben benieuwd naar de foto's maar die komen anders wel als je weer thuis bent
ik ben nog steeds stikjalours maar heb stiekem ook wel weer zin om je te zien en al je bizar mooie verhalen te horen
dikke kus en tot snel
28 Mei 2009 - 10:58
Cindy:
Hey Els!
Eindelijk je site ontdekt.
Klinkt bekend allemaal :). Al een tripje naar Maya Bay geregeld, waar 'the beach' is opgenomen? Zeker een bezoekje waard! Wat is je volgende stop?
Wij zitten inmiddels weer in Nederland. FF wennen maar ook fijn om thuis te zijn hoor :).
Geniet ervan, maar daarover maar ik me geen zorgen op Koh Phi Phi -
29 Mei 2009 - 08:07
Elma:
Wilde elsssssssssss! Potverdorie, met je tattoo hahaha beter kom je snel met foto's want ben hartstikke benieuwd.
En wat moet jij t naar je zin hebben!! Men wat maak je veel mee:O heel veel fun nog en I\m waiting for your next story;)
kiss -
29 Mei 2009 - 12:26
Paluut:
Net al je verhalen gelezen, erg leuk om te lezen!
Viel Spaß nog he, tot snel. x -
01 Juni 2009 - 07:40
Koos Van Den Haak:
hallo ik lees je berichten ik vindt het super leuk voor ik zie je gouw weer nog heel veel plezier